ThornFit lady minibands latex, sett m 3 strikker

-30% Av

Opprinnelig pris var: 149,00 kr.Nåværende pris er: 104,30 kr. inkl. mva

EAN: 5902701521912

På lager

THORN FIT Lady Resistance Mini Bands er perfekt til oppvarming og økt muskelaktivitet når man trener rumpe og lår! Dette er Mini Bands som er perfekt å ha i treningsbagen. De kan brukes til oppvarming, rehabilitering og selve treningsøkten. De kan også brukes til forebyggende trening for eksempel for skulder,…

Beskrivelse

THORN FIT Lady Resistance Mini Bands er perfekt til oppvarming og økt muskelaktivitet når man trener rumpe og lår!

Dette er Mini Bands som er perfekt å ha i treningsbagen. De kan brukes til oppvarming, rehabilitering og selve treningsøkten. De kan også brukes til forebyggende trening for eksempel for skulder, kne og ankel. Under selve økten kan de brukes for å få økt muskelaktivitet i øvelser som knebøy og markløft. Du kan også bruke de alene til øvelser som clams, monster walks eller glute bridge. Lady Resistance Bands egner seg til mange forskjellige bruksområder.

Våre nyutviklede mini bands er laget av latex. Takket være strukturen og etterbehandlingen forårsaker de ikke irritasjon under trening. Våre mini bands drar ikke i huden og er ekstremt behagelig å bruke.

Mini Bands kan brukes i tillegg brukes til øvelser som strak markløft, roing, lårcurl, bicep curls og triceps extensions. Man kan fint trene hele kroppen med THORN FIT Resistance Bands og litt treningskunnskap.

THORN FIT Lady Resistance Bands Sett er pakket i dedikert nettingpose, er enkle å pakke ned i bagen eller sekken og sørger for at du kan få en solid treningsøkt, økt uansett hvor du er.

 

  • Enkel tilgang til styrketrening når man reiser
  • Bruk de til oppvarming eller under øvelser for økt muskelaktivering
  • Sklir ikke ut av plassering og krøller seg heller ikke
  • Materiale: Latex
  • Mål: 500 mm x 50 mm x 0,65 mm