Personvern

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger. Denne personvernerklæringen gjelder for ThornFit sine nettsteder.

1. Innledning

Nettstedet thornfit.no eies og drives av Nordic Handelsgutane AS AS org.nr. 917 765 146,  Brynsveien 3, 0667 OSLO («ThornFit»/«Vi»).
Nettstedet thornfit.no gir deg mulighet til å se og kjøpe våre produkter over internett, og få de levert hjem til deg. Når du går inn på og tar i bruk nettstedet, samtykker du til vilkårene og denne personvernerklæringen.

2. Om vår personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger fra deg. Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og handlehistorikk.
All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Sportsmaster er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med norsk lov.
Sportsmaster tar ditt personvern alvorlig. Vi er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi derfor hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.
Ved å ta i bruk våre tjenester som tilbys via sportsmaster.no samtykker du til at vi samler inn og bruker dine personopplysninger. Vårt grunnlag for å behandle dine opplysninger er samtykket fra deg.
Vi samler informasjon om deg for å kunne gi deg målrettede tilbud som er relevante for deg. Dine data er trygge og brukes kun av oss til det vi oppgir i denne erklæringen. Dersom du har spørsmål om dine personopplysninger kan du når som helst ta kontakt med oss på post@handelsgutane.no.
Du kan når som helst endre på dine nettleserinnstillinger for å avvise informasjonskapsler.

3. Nettstedet thornfit.no

Vårt nettsted thornfit.no gir deg oversikt over våre produkter, og mulighet til å bestille disse hjem til deg. Videre gir den informasjon om oss og våre tjenester. Når du går inn på og tar i bruk nettsiden, kan vi innhente opplysninger om deg i henhold til denne erklæringen. Du trenger ikke opprette konto hos oss for å handle våre produkter, men du må oppgi ditt navn, din adresse, gyldig e-postadresse og ditt mobilnummer (+47).

4. «Min side» hos thornfit.no

«Min side» hos oss er personlig. Du er ansvarlig for å ta forholdsregler slik at ikke andre får tilgang til kontoen. Innloggingsinformasjon til «min side» (brukernavn og passord) må du bare bruke selv og oppbevare skjult for andre. Du kan når som helst endre ditt passord.
Hvordan sikrer vi personopplysningene: Vi bruker HTTPS-kommunikasjon for kryptert og sikker overføring av data mellom deg og oss. Vi håndterer personopplysninger på en kryptert og sikker måte. Vi selger, bytter eller videreformidler ikke dine personopplysninger til tredjepart.

5. Produktomtaler

Vi vil gjerne lære av dine erfaringer med produkter kjøpt hos oss, samtidig som dette vil gi våre kunder bedre informasjon om produktene i vår nettbutikk. Vi publiserer derfor produktomtaler på thornfit.no. Dine erfaringer har stor verdi, uavhengig av om du har gode eller dårlige erfaringer med produktet. Dersom du kjøper varer på thornfit.no, vil vi derfor gjerne ha tilbakemelding på produktene våre.
Hos Sportsmaster.no innhenter vi produktomtaler etter følgende retningslinjer:
Vår partner, Lipscore, sender en mail til deg som kunde 20 dager etter din ordre. Her spør vi om du kan gi oss en kort produktomtale.
Du trykker på linken når du har lyst og tid til å gi din tilbakemelding. Du gir produktet stjerner (1-5) og en skriftlig tilbakemelding hvis du ønsker det.
Navnet ditt vil være representert ved omtalen på thornfit.no.
Har du spørsmål vedrørende produktomtaler eller ønsker en produktomtale slettet etter at den er publisert, vennligst send en mail til post@sportsmaster.no.

6. Hvilke opplysninger samler vi inn?

For å kunne levere så gode tjenester som mulig til deg, samler vi inn ulike typer informasjon, inkludert personopplysninger om deg.
Under følger en oversikt over hvordan vi typisk samler inn personopplysningene og hvilke opplysninger dette er. Vi samler ikke inn sensitive personopplysninger.

Informasjonskapsler og annet innhold som lagres lokalt

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside, slik som sportsmaster.no. Når du bruker våre tjenester, lagres informasjonskapsler og annen data som senere kan leses av oss.
På nettstedet Sportsmaster.no logger vi informasjon om alle besøkende ved bruk av Google Analytics for bedre å kunne forstå hvordan våre brukere benytter nettstedet, for statistikk, for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på nettsiden, for annonsestyring og for at vi kan tilpasse sidene optimalt til deg som bruker. Bruk av informasjonskapsler er nærmere beskrevet på /generelle-sider/vi-bruker-cookies

Opplysninger vi får gjennom bruk av nettsiden vår

Vi samler blant annet informasjon om:
Din enhet og internett-tilkobling: Vi registrerer informasjon om enheten du benytter, for eksempel produsent av mobil/PC, operativsystem og nettleserversjon. Vi samler også informasjon om tilkoblingen til våre tjenester, som IP-adresser, nettverks-id, informasjonskapsler og unike identifikasjonsfiler.
Besøk/bruk av sidene eller kjøp: Vi registrerer informasjon om hvilke sider du er inne på, når du er inne på sidene, hvilke funksjoner du har brukt på sidene, kjøp du gjør, og hva du har handlet.
Informasjon om posisjon: Vi registrerer din geografiske posisjon når du bruker vår nettside.

Opplysninger du selv gir oss
Når du handler eller registrerer deg hos oss, må du oppgi navn, norsk mobilnummer, gyldig e-post adresse, adresse og postnummer. Opplysningene lagres av oss. Dersom du velger å skrive produktomtaler, vil disse publiseres på thornfit.no og lagres hos oss.

7. Bruk av opplysninger

Vi bruker personopplysninger om deg til følgende formål:

For å tilpasse nettsiden og å gi deg anbefalinger og relevant markedsføring

Vi bruker personopplysninger for å sikre en best mulig brukeropplevelse for deg, blant annet ved å tilpasse visningen av innholdet.
Vi ønsker å gi deg anbefalinger og produktinformasjon som er mest mulig relevant for deg. Dette vil både bli gitt på bakgrunn av din egen atferd, f.eks. på bakgrunn av hvilke produkter du har kjøpt, annonser du har klikket på, eller artikler du har lest, og på bakgrunn av atferden til andre brukere med liknende bruksmønster som deg.

 

8. Klarna

Vi bruker Klarna som leverandøren av kassen vår. Dette innebærer at vi kan overføre dine personopplysninger i form av kontakt- og ordredetaljer til Klarna når siden med kassen er lastet opp, for at Klarna skal håndtere ditt kjøp. Dine overførte personopplysninger blir behandlet i tråd med Klarnas egen personvernerklæring.