ThornFit treningsmatte TPE, sort/rosa

-40% Av

Opprinnelig pris var: 349,00 kr.Nåværende pris er: 209,40 kr. inkl. mva

EAN: 5902701524517

På lager

Treningsmatte Lady TPE Treningsmatte er vår nye matte for trening!   Vår nyeste treningsmatte er laget av TPE-materiale med to lag. Treningsmatte Lady er 4 mm tykk og veier kun 525 g, noe som gjør den usedvanlig lett og bærbar. Mattene våre har en behagelig struktur og et mønster som…

Beskrivelse

Treningsmatte Lady TPE Treningsmatte er vår nye matte for trening!

 

Vår nyeste treningsmatte er laget av TPE-materiale med to lag. Treningsmatte Lady er 4 mm tykk og veier kun 525 g, noe som gjør den usedvanlig lett og bærbar. Mattene våre har en behagelig struktur og et mønster som hindrer dem i å skli på gulvet mens du trener.

 

Denne mattens lukkede cellestruktur forhindrer at ting som støv, svette, skitt trekker inn i matten. TPE er fullstendig biologisk nedbrytbart, økologisk, miljøvennlig og helsevennlig. Den kan til og med resirkuleres.

 

Området på 173 x 61 cm gir en overflate hvor du kan utføre hvilken som helst treningsøkt, inkludert tøying og bevegelighetstrening. Matten er ekstremt lett og enkel å transportere takket være et spesielt elastisk feste. Du kan enkelt ta den med til yoga eller til treningsstudioet for en treningsøkt. Øvelser og yoga på treningsstudio og i hjemmet er betydelig mer behagelig når du bruker en treningsmatte.

Lady TPE fitness mat tar svært lite plass når den rulles sammen, og den kommer med en transport mekanisme som hindrer den i å rulle ut av seg selv, samtidig som den fungerer som et bærehåndtak. For å forhindre flekker er det nederste laget svart.

Treningsmatten veier kun 525 g og er 4 mm tykk.

 

Bruksområder:

Trening, yoga, mobilitet, rehabilitering, tøying

 

Spesifikasjon:

 

materiale: TPE (Thermal Plastic Elastomer)

lengde: 173 cm

bredde: 61 cm

tykkelse: 4 mm

vekt: 525 g

bølgestruktur forhindrer smuss

bladstruktur hindrer utglidning

Transportsystem