ThornFit slynge Core STS, sort

1 000,00 kr inkl. mva

EAN: 5902701522933

Kun 2 på lager

THORN FIT slynge core STS Black edition, nå i helt sort utgave, er et fantastisk produkt som lar deg trene hele kroppen på en morsom og effektiv måte! Denne treningsslyngen skiller seg ut fra andre på markedet med sin suverene kvalitet og gode sikkerhet. Dette treningsverktøyet lar deg trene både overkroppen…

Kategorier: , , Stikkord:

Beskrivelse

THORN FIT slynge core STS Black edition, nå i helt sort utgave, er et fantastisk produkt som lar deg trene hele kroppen på en morsom og effektiv måte!

Denne treningsslyngen skiller seg ut fra andre på markedet med sin suverene kvalitet og gode sikkerhet. Dette treningsverktøyet lar deg trene både overkroppen og underkroppen med kroppen som motstand. Det er enkelt å sette opp og kan enkelt tas med seg i den praktiske oppbevaringsposen som følger med. Båndet er lager av slitesterkt vevd nylon og festes med stålkroker. Båndet er i tillegg tydelig markert med tall. Dette gjør at du kan øke motstanden gradvis, eller finne raskere tilbake til din egen innstilling dersom andre trener med det også.

Det som gjør slynger så gode å bruke til trening er evnen det har til å stimulere og aktivere støttemuskulaturen. Å stimulere de dype stabiliserende musklene burde være en viktig del av treningen din.

Dersom du er ute etter noe som lar deg trene overkropp, underkropp, dype stabiliserende muskler og som er enkelt å ta med seg er denne perfekt for deg!