Performance Studio Mat

600,00 kr inkl. mva

EAN: 5908277301750

Kun 5 på lager

THORN FIT PERFORMANCE STUDIO MATTE er en komfortabel og slitesterk treningsmatte til trening og tøying.   Thorn Fit Performance Studio Exercise Matte med laminert skum er en myk og lett formbar matte. Konstruksjonen på matten gjør den i tillegg er flott til å absorbere energi.   Vår Treningsmatte er beregnet…

Beskrivelse

THORN FIT PERFORMANCE STUDIO MATTE er en komfortabel og slitesterk treningsmatte til trening og tøying.

 

Thorn Fit Performance Studio Exercise Matte med laminert skum er en myk og lett formbar matte. Konstruksjonen på matten gjør den i tillegg er flott til å absorbere energi.

 

Vår Treningsmatte er beregnet for stasjonær bruk i både profesjonelle treningssentre og i hjemmet på grunn av sin gode styrke og stivhet. Den er 8 mm tykk, har dimensjoner på 120 x 60 cm, og har unike hull for oppheng på veggen. Vår treningsmatte har en behagelig følelse og en struktur som hindrer dem i å skli på gulvet under trening.

 

Mattens lukkede cellestruktur forhindrer blant annet at svette og smuss absorberes. PVC er et trygt materiale for din helse.

 

Størrelsen på 120 x 60 cm gir en god overflate å utføre enhver treningsøkt på, inkludert tøying. Thorn Fit Performance Studio Exercise Mat øker komforten når man skal utføre øvelser på treningssenter eller i hjemmet. Når du er ferdig med den kan den enkelt henges opp på veggen for plassbesparende oppbevaring.

 

Bruksområde:

trening, yoga, mobilitet, rehabilitering, tøying

 

Spesifikasjon:

 

materiale: PVC med laminert skum

lengde: 120 cm

bredde: 60 cm

tykkelse: 8 mm

vekt:

spesiell struktur forhindrer smuss og skliing