ThornFit KURVEDE plater for taktisk vektvest, 7,8 kg i settet

1 190,00 kr inkl. mva

EAN: 5902701533960

På lager

ThornFit KURVEDE vektplater for bruk i våre taktiske vektvester. Nyeste versjon vektplater er kurvet, for å bedre tilpasse seg kroppsformen. Disse sorte ThornFit vektplatene veier i seg selv 7,8 kg fordelt på en til ryggen og en til brystet. Vektvesten veier i seg selv 1,5 kg og når platene brukes…

Beskrivelse

ThornFit KURVEDE vektplater for bruk i våre taktiske vektvester. Nyeste versjon vektplater er kurvet, for å bedre tilpasse seg kroppsformen. Disse sorte ThornFit vektplatene veier i seg selv 7,8 kg fordelt på en til ryggen og en til brystet. Vektvesten veier i seg selv 1,5 kg og når platene brukes vil total vekt bli 9,3 kg eller 20 lb, som er herre standard i CrossFit øvelser.

Ønsker du en høyere vekt kan du kombinere plater for å oppnå din ønsket vekt. Ved å kjøpe ett ekstra sett sorte plater vil vesten din veie 17,1 kg vekt. Det er plass til å bruke flere plater i hver lommene på vesten.

Om du har taktisk vektvest med flate plater, vil forskjellen til kurvede plater, være at vesten sitter noe mer tett på kroppen din.

ThornFit taktiske plater passer i vester av lik type fra andre leverandører.

3.6lb / 1.6kg – hvit (MURPH: junior / masters kategori) vekt pr plate
5.6lb / 2.5kg – rød (MURPH: dame kategori) vekt pr plate
8.6lb / 3.9kg – sort (MURPH: menns kategori) vekt pr plate

Bruksområder:
MURPH trening, funksjonell trening, vekt trening, sprint, pull ups
Spesifikasjoner:
Vekt plater pr stk: 8,75lb / 3,9kg

Størrelse: 25 x 28,5 cm
solgt i par
* vekt toleranse: +/- 5% * MERK!: platene er ikke skuddsikre og skal ikke brukes som det