Knebøystativ

-30% Av

2 799,00 kr inkl. mva

På lager

THORN FIT Barbell Rack lar deg trene styrke, samtidig som du sparer plass. Dette solide racket passer perfekt til hjemme- og garasjegymmet. Racket består av to løse ben som lett kan flyttes og plasseres der det passer best. Barbell Rack kan justeres i høyden og gir mulighet for to forskjellige…

Beskrivelse

THORN FIT Barbell Rack lar deg trene styrke, samtidig som du sparer plass.

Dette solide racket passer perfekt til hjemme- og garasjegymmet. Racket består av to løse ben som lett kan flyttes og plasseres der det passer best. Barbell Rack kan justeres i høyden og gir mulighet for to forskjellige plasseringer av vektstangen. Øverste del kan justeres i høyden og har J-cups. De er perfekt å bruke når du skal gjøre øvelser som knebøy eller frontbøy. Lengre ned på racket har du safety pins som kan justeres i høyden. Disse er helt geniale for de gangene du vil trene benkpress, rack pulls eller strake markløft.

Når THORN FIT Barbell Rack ikke er i bruk kan stativene lett flyttes for å spare plass under oppbevaring. De kan også bli stående for å lagre din vektstang på en trygg måte, så alt er klart til ditt neste løft. Stativene har hjul bak, så det er bare å vippe stativet og trille det dit du vil ha det.

Spesifikasjoner:

Stålkonstruksjon diameter 5×5 cm
Transporthjul, slik at du kan trille stativet dit du ønsker.
Vekt:Totalt 21 kg
Mål: Minimum høyde på J-cups 98 cm. Maksimum høyde på J-cups 158 cm.