ThornFit soft plyo boks

-20% Av

Opprinnelig pris var: 2 990,00 kr.Nåværende pris er: 2 392,00 kr. inkl. mva

EAN: 5902701522124

Kun 4 på lager

THORN FIT  plyo box soft har solid kvalitet og gir enestående trening for spenst, utholdenhet og stabilitet! Denne plyo boxen har en ultralett EVA-skumkjerne som gjør den til et utmerket verktøy for plyometriske trening. Du kan være trygg på at plyo boxen vår er stødig og sikker når du utfører…

Beskrivelse

THORN FIT  plyo box soft har solid kvalitet og gir enestående trening for spenst, utholdenhet og stabilitet!

Denne plyo boxen har en ultralett EVA-skumkjerne som gjør den til et utmerket verktøy for plyometriske trening. Du kan være trygg på at plyo boxen vår er stødig og sikker når du utfører plyometriske bevegelser. Den myke overflaten sørger for at du ikke bli får skrubbsår og skader hvis du skulle være så uheldig å bomme på et hopp. Med denne kan du ta treningen til nye nivåer, uten å bli stoppet av harde, skarpe kanter. THORN FIT plyo box soft har den ideelle høyden for alle idrettsutøvere takket være de tre forskjellige sidene (50 cm x 60 cm x 75 cm).

THORN FIT Plyo box soft passer like bra i et lite garasjegym som den gjør på et treningssenter. Dette er en hoppekasse bygget for sikker og effektiv trening, på ethvert ferdighetsnivå. Hvis du ønsker å forbedre styrken på føttene dine, eksplosiv styrke og kondisjon er dette et produkt vi virkelig kan anbefale.

Spesifikasjoner:

Tre forskjellige høyder: 50 cm x 60 cm x 75 cm

THORN FIT merke og størrelse indikasjon

Ultra tett EVA skum kjerne

vekt: 35 kg

Slitesterkt sort trekk med høyde trinns merker

Farge: svart med rødt og hvitt trykk