ThornFit lady miniband tekstil, 3 strikker i sett

-20% Av

Opprinnelig pris var: 450,00 kr.Nåværende pris er: 360,00 kr. inkl. mva

EAN: 5902701521882

På lager

THORN FIT Lady Resistance Band Tekstil Sett kan brukes allsidig og er lett å ta med seg! Har du lyst på mini-bands som er slitesterke og ser feminine ut? Da er disse perfekt for deg. Disse er laget av naturgummi som er innvevd i tekstil som er vennlig mot huden.…

Beskrivelse

THORN FIT Lady Resistance Band Tekstil Sett kan brukes allsidig og er lett å ta med seg! Har du lyst på mini-bands som er slitesterke og ser feminine ut? Da er disse perfekt for deg. Disse er laget av naturgummi som er innvevd i tekstil som er vennlig mot huden. Med andre ord er de komfortable og kan brukes uten at det “brenner” mot huden eller lugger. Textile resistance bands set er slitesterke, lett å rengjøre og kan enkelt inkludere i hvilket som helst treningsprogram. Textile resistance bands set passer til oppvarming, prehab og rehab øvelser. Bruk de alene til øvelser som crab walks og ett bens hofteløft, eller fest de rundt kneet for økt aktivitet i setemuskulaturen når du gjør knebøy.

Motstandsnivåer:

X-Light/Lys rosa

Light/Rosa

Medium/Rød.

Ultra tynne og fleksible. Naturgummi, innvevd i hudvennlig tekstil fargekode for å gjøre det lettere for deg å velge riktig motstand. Komfortable, slitesterke og motstandsdyktig mot mekanisk skade leveres i mesh pose.