Speedrope Lady hoppetau

-25% Av

240,00 kr inkl. mva

EAN: 5902701521929

På lager

THORN FIT Lady speedrope hoppetau er et bedre og oppgradert hoppetau! Lady speed rope har blitt redesignet for å bli enda mer ergonomisk. Kulelagrene i håndtaket gir en jevn og fin bevegelse når man hopper. Skruen på låsemekanismen har blitt mindre og justeres med medfølgende skrujern. Låsen har blitt endret…

Beskrivelse

THORN FIT Lady speedrope hoppetau er et bedre og oppgradert hoppetau! Lady speed rope har blitt redesignet for å bli enda mer ergonomisk. Kulelagrene i håndtaket gir en jevn og fin bevegelse når man hopper. Skruen på låsemekanismen har blitt mindre og justeres med medfølgende skrujern. Låsen har blitt endret for å forlenge levetiden på ditt Lady Speed Rope. Vaieren er laget av nylon og er lukket i den ene enden. Dette gjør den mer brukervennlig ved at du kun trenger å stramme fra en side. Tekniske modifikasjoner som er gjort i forhold til Speedrope 2.0: Slitesterke plugger brukes i håndtakene/Profesjonell nylon vaier med en lengde på 3,6 m/Størrelsen på festeelementet er redusert betydelig sammen med festeskruen på enden av kabelen for å senke vekten og øke produktets ergonomi/Settet er utstyrt med miniskrutrekker som brukes til å stramme skruen i festeelementet. Hoppetau passer for deg som vil trene hurtighet, koordinasjon, fotarbeide og utholdenhet. Hoppetauene leveres med en praktisk oppbevaringspose.

Lengde på håndtak: 16cm (total lengde: 18.5cm)

Kulelager hode av stål

Diameter på nylontauet: 2,4 mm (fet diameter for bedre sving)

Lengde på kabel: 3,6 meter

Justerbar lengde på kabelen

Gjennomsiktig lilla belegg som beskytter mot pisking Leveres med oppbevaringspose (forhindrer sammenfiltring og skade på tauet)

Miniskrutrekker

Vekt: 105g

! etter å ha justert kabel til korrekt tilpasset lengde, klipp av overskytende kabel for å lettere bruke tauet