Plyo box soft

3 500,00 kr inkl. mva

EAN: 5902701522124

På lager

THORN FIT  plyo-boks soft har solid kvalitet og gir enestående trening for spenst, utholdenhet og stabilitet! Denne plyo boksen har en ultralett EVA-skumkjerne som gjør den til et utmerket verktøy for plyometrisk trening. Du kan være trygg på at plyo-boksen vår er stødig og sikker når du utfører plyometriske bevegelser.…

Beskrivelse

THORN FIT  plyo-boks soft har solid kvalitet og gir enestående trening for spenst, utholdenhet og stabilitet!

Denne plyo boksen har en ultralett EVA-skumkjerne som gjør den til et utmerket verktøy for plyometrisk trening. Du kan være trygg på at plyo-boksen vår er stødig og sikker når du utfører plyometriske bevegelser. Den myke overflaten sørger for at du ikke bli får skrubbsår og skader hvis du skulle være så uheldig å bomme på et hopp. Med denne kan du ta treningen til nye nivåer, uten å bli stoppet av harde, skarpe kanter. THORN FIT plyo-boks soft har den ideelle høyden for alle idrettsutøvere takket være de tre forskjellige sidene (50 cm x 60 cm x 75 cm).

THORN FIT Plyo-boks soft passer like bra i et lite garasjegym som den gjør på et treningssenter. Dette er en hoppekasse bygget for sikker og effektiv trening, på ethvert ferdighetsnivå. Hvis du ønsker å forbedre styrken på føttene dine, eksplosiv styrke og kondisjon er dette et produkt vi virkelig kan anbefale.

Spesifikasjoner:

Tre forskjellige høyder: 50 cm x 60 cm x 75 cm

THORN FIT merke og størrelse indikasjon

Ultra tett EVA skum kjerne

vekt: 35 kg

Slitesterkt sort trekk med høyde trinns merker

Farge: svart med rødt og hvitt trykk